IPKW > Campus > faciliteiten > parkeerfaciliteiten

parkeerfaciliteiten

IPKW is een besloten terrein met ruime parkeervoorzieningen, zowel voor de medewerkers van op IPKW gevestigde bedrijven als voor bezoekers.

Vaste werknemers kunnen met een toegangspas het terrein op en daar onbeperkt en 24/7 gebruikmaken van de parkeerfaciliteiten. Rond verschillende gebouwen op het park zijn hier parkeerzones voor ingericht.

Bezoekers en gasten melden zich bij de centrale receptie, die zorgt voor een bezoekerspas en ze naar de dichtstbijzijnde parkeerzone verwijst. Als het bedrijf dat wil, kondigt de receptie het bezoek telefonisch aan. Klik voor meer informatie over het aanmelden van bezoek.

Op de grote parkeerplaats voor het Poortgebouw kunnen medewerkers en bezoekers hun auto gratis parkeren, om vervolgens te voet het terrein op te gaan. Ook hiervoor dient altijd een toegangspas of bezoekerspas te worden gebruikt.

Voor fietsers, brommers en scooters zijn er op het park centrale stallingen ingericht.

Voor elektrische auto’s zijn er diverse centraal gelegen laadmogelijkheden. In totaal biedt IPKW ruim 60 laadpunten, zodat er altijd plek is voor de medewerkers en bezoekers met een LEAF, Tesla, Twizy of ander electric vehicle. Lees meer over de laadfaciliteiten op IPKW.

vragen hierover?

Neem contact op met Janneke
bel: 026 384 46 46
mail Janneke

member image