IPKW > Campus > faciliteiten > parkrestaurant De Waard

parkrestaurant De Waard

Welkom bij De Waard, het parkrestaurant van IPKW. Het duurzame en moderne onderkomen is de huiskamer van IPKW, waar iedereen van harte welkom is om te lunchen, een kop koffie te drinken en te werken. Ook worden hier evenementen georganiseerd en is het een ontmoetingsplek voor relaties uit de cleantech branche.

De Waard is open op werkdagen van 09.00 tot 14.30 uur.

Lunch
In De Waard kun je de hele dag terecht voor koffie, snacks, soep en lunch. Als lunch worden er verse producten geserveerd, maar ook klassiekers als saucijzenbroodjes en kroketten. Alle ingrediënten zijn bij voorkeur afkomstig van bedrijven uit de regio. Ook vinden we het belangrijk dat de producten betaalbaar zijn: voor een nette prijs kun je lekker en gezond eten op IPKW.
Klik hier voor de menukaart

Catering
De Waard verzorgt graag de catering tijdens jouw bijeenkomst. Of het nu gaat om koffie en thee bij een vergadering, een uitgebreide lunch voor je gasten of een compleet verzorgde borrel: De Waard regelt het! In de keuzekaart vind je de verschillende mogelijkheden. Wil je graag een voorstel op maat? Laat het ons weten, wij werken het graag uit.
Klik hier voor de cateringkaart.

Alles uit deze keuzekaart kan rechtstreeks worden besteld bij De Waard via dewaard@ipkw.nl of 06 574 310 53.

Evenementen
Naast eten en drinken kun je in De Waard ook werken, vergaderen en evenementen organiseren. De Waard beschikt over 100 m2 kant-en-klare evenementenruimte, die verkleind of uitgebreid kan worden. Combinaties met ontbijt, koffie, lunch, een borrel en/of diner zijn uiteraard mogelijk. Voor evenementen (meer dan 50 personen) maken we graag een voorstel op maat.

Wil je gebruikmaken van een vergaderruimte of ben je van plan een bijeenkomst te organiseren in De Waard? Neem dan contact op via events@ipkw.nl of 026 384 46 46.

vragen hierover?

Neem contact op met Ingrid
bel: 026 384 46 46
mail Ingrid

member image