IPKW > Campus > Evenementen

evenementen

kennis en inzichten uitwisselen

IPKW als organisator
Anders omgaan met materialen, producten, energie, de wereld en elkaar. Daar hebben we het graag over, om tot nieuwe inzichten te komen en kennis uit te wisselen. Dat doen we onder andere door zelf evenementen te organiseren met thema’s op het gebied van duurzaamheid en industrie, maar liefst organiseren we samen met andere partijen.

Zo was IPKW onder andere (mede-)organisator van The Future of Waste, de opening van het Clean Mobility Center en de StartupDelta Summit 2018. Daarnaast is IPKW initiatiefnemer van de evenementenreeks INNOVATE X CHANGE. Hier gaan we actief op zoek naar nieuwe verbindingen tussen enerzijds technologische ontwikkelingen en anderzijds maatschappelijke vraagstukken.

IPKW als evenementenlocatie
Wij bieden partijen de mogelijkheid om gebruik te maken van de verschillende evenementenlocaties die IPKW rijk is. IPKW is dé plek als je iets wilt organiseren op het gebied van energie, recycling, mobiliteit, nieuw materiaalgebruik en design. Ook voor onderwijsgerelateerde bijeenkomsten is het park uitermate geschikt.

Er zijn zowel kleinere kant-en-klare ruimtes, inclusief audiovisuele middelen, als volledige zelf in te vullen fabriekshallen te huur. Hiermee bieden we mogelijkheden voor 10 tot 1.000 personen en voor zowel bijeenkomsten en workshops als productlanceringen en congressen. Je bent vrij om de ruimtes zelf in te vullen en deze de identiteit te geven die bij je organisatie, event en/of doelgroep past. De statige Hoofdstraat vol met bomen, de historische fabrieksgebouwen en de innovatieve bedrijven zorgen daarbij voor de juiste setting!

Jouw evenement op IPKW?
Bekijk hier de verschillende mogelijkheden >

Ben je benieuwd naar de aankomende evenementen?
Ga naar de evenementenagenda >

jouw event op IPKW?

Neem contact op met Cas
bel: 026 384 46 46
E-mail Cas

member image