IPKW > Campus

campus

matchmaking tussen innovatie, creativiteit en maken

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) wordt door de Gemeente Arnhem en de Provincie Gelderland gezien als groeibriljant in de regio. En daar zijn we trots op. Samen met hen en met onder andere de HAN en ROC Rijn IJssel geven we invulling aan de moderne campusgedachte, die verder gaat dan de fysieke aanwezigheid van onderwijsfaciliteiten op een bedrijventerrein. Het gaat ook over het hebben van kennis en kunde op de onderwijsinstellingen zelf en het vanuit verschillende locaties vormen van een eenheid.

 

Startups

Met de Greenhouse als plek en met Generation-E als programma bieden we op IPKW als cleantech campus volop kansen voor de ontwikkeling van energy startups. Op die manier helpen we niet alleen internationale partijen en MKB-bedrijven vooruit, maar faciliteren we ook het ontstaan en de ontwikkeling van nieuwe bedrijven en helpen we vernieuwende producten en diensten versneld naar de markt te brengen.

 

Faciliteiten en ontmoeting

Daarnaast versterken we de community door het de op het park gevestigde partijen gemakkelijker en leuker te maken met een breed scala aan faciliteiten. Van restaurant De Waard en de eigen technische dienst tot bootcamp en een elektrische deelauto voor IPKW’ers. Ontmoeting en kennisdeling staan hierbij altijd centraal. Daarom faciliteren en organiseren we met grote regelmaat evenementen, bijeenkomsten en productlanceringen op het park. Zo werken we met elkaar op een bijzondere plek, die barst van de historie, aan de energiecampus van de toekomst.

“op deze plek worden ambities waargemaakt”

Henk Kamp, minister

BewarenBewaren

BewarenBewaren