Wepro

Wepro wil de beste in de markt zijn. Daarom gebruiken we het potentieel van onze technici volledig, in het belang van onze opdrachtgever. En daarom geven we onze mensen de ruimte om hun ambities maximaal in te vullen. We bieden vaste dienstverbanden en creëren een omgeving van vertrouwen. Want alleen als we onze collega’s centraal stellen, kunnen we hoogwaardige technische oplossingen voor onze opdrachtgevers realiseren.

Wepro is ambitieus en handelt proactief. Altijd. Daarom nemen we talentvolle mensen aan. We weten wie we in ons team willen hebben en creëren daarmee mogelijkheden in de markt.

Het belangrijkste kapitaal van onze organisatie zijn onze mensen. Goed opgeleide en gemotiveerde specialisten op hbo en academisch niveau in vijf verschillende disciplines: Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Installatietechniek en Telecom. Wepro beschikt daarmee niet alleen over technische kennis, maar heeft ook kennis over ontwikkelingen in de markt. We bundelen en delen die kennis actief. Dat doen we in vakgroepbijeenkomsten met onze collega’s en in adviesgesprekken met onze opdrachtgevers.

Wepro is een platte, flexibele organisatie, met korte en heldere communicatielijnen. We verbinden de projectgebonden vragen van onze opdrachtgevers met de kwaliteiten en ambities van onze engineers. Dit doen we vanuit vijf vestigingen verspreid over het land: in Amersfoort, Capelle aan de IJssel, Hengelo, Arnhem en Meppel. Ons hoofdkantoor in Wageningen ondersteunt daarbij. Door deze lokale verankering werken we dicht bij onze opdrachtgevers, zijn we aanwezig in de regionale netwerken en kunnen we onze vakmensen flexibel op locatie inzetten.

Wepro is wendbaar. Als de markt verandert, passen we ons aan. Op die manier zijn we, sinds de start in 1998, gegroeid naar een organisatie die ruim 400 medewerkers in dienst heeft. Daar zijn we trots op. Het bewijst onze relevantie voor opdrachtgevers en technisch specialisten.

contactgegevens

Wepro

Westervoortsedijk 73
Gebouw HB


© 2020 Industriepark Kleefse Waard