Studio Erik Stehmann

Erik Stehmann runt zijn ontwerpstudio op professionele wijze zonder daarbij het vermogen te experimenteren en te spelen als een kind te verliezen. Sinds zijn afstuderen in 2009 aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten onderzoekt Erik zijn snel veranderende fascinaties op een dagelijkse basis, op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen van basistechnieken en materialen.

Soms begint het met een vreemde zin, of met frustratie over hoe lelijk sommige producten zijn, maar het eindigt altijd in een innovatief project of product dat bedoeld is om de wereld nog leuker te maken. “design is in mijn ogen speelgoed voor volwassenen, spelen is goed, en veel speelgoed hebben ook.”
Studio Erik Stehmann werd bekend om zijn DOG Scratchpost for Cats, een krabpaal in de vorm van een labrador, die hij voor zijn eigen kat ontwikkelde en uiteindelijk een wereldwijd succes is geworden. Dit ontwerp heeft een nieuwe categorie in zijn portfolio geopend, naast meubels, accessoires en verlichting, wordt Studio Erik Stehmann nu vaak gevraagd om huisdier meubels / accessoires te ontwerpen.

“Het beste van mijn werk is dat ik mijzelf elke dag kan uitdagen! Ik geniet van uitvinden en ontwerpen en ga graag de samenwerking aan met designlabels en fabrikanten om de mogelijkheden van een ontwerp of materiaal in dat proces te zien groeien “

contactgegevens

Studio Erik Stehmann

Westervoortsedijk 73
Gebouw HE

06-449 820 46 info@erikstehmann.nl Array

© 2022 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313