Bekijk alle foto's

Spie

De divisie SPIE-Industry services, waar vestiging Arnhem onder valt, is een ervaren partner als het gaat om elektrotechniek, meet- en regeltechniek, mechanical/piping, HVAC, procesautomatisering en analysetechniek, process equipment of civiele techniek. SPIE-Industry services stelt haar klanten in staat een hogere effectiviteit te realiseren door haar kennis en kunde te bundelen en in te zetten voor de klant bij het bouwen en onderhouden van haar installaties.

Wat SPIE uniek maakt is dat we alle stappen in het proces in huis hebben: via ontwerp, engineering, realisatie, commissioning en startup tot aan onderhoud en optimalisatie. Daarbij hebben we ook nog eens een heel breed scala aan disciplines in huis. Het unieke daarbij is dat we voor de klant lokale contactpersonen hebben welke aan de ene kant de installaties en behoeften van de klant goed kent en aan de andere kant weet wat de SPIE-organisatie allemaal aan kennis en specialismen te bieden heeft. Daarmee is SPIE een goede partner voor zowel kleinere als grote organisaties.

SPIE-Industry services, vestiging Arnhem is continu in ontwikkeling en bezig met het uitbreiden van haar dienstverlening. Daarbij zijn de behoeften van onze bestaande en toekomstige klanten leidend.

 contact

Spie
Westervoortsedijk 73 – Gebouw KB

Contactpersoon: Jan de Jonge
026-368 4700
j.dejonge@spie.com
www.spie-nl.com

locatie

jouw bedrijf
op IPKW?

Neem contact op met Marc
bel: 026 384 46 46
mail Marc

member image