RhineTech

Vindingrijkheid, veelzijdigheid en vakmanschap. Die drie woorden typeren het team en de werkwijze van RhineTech.

RhineTech B.V. in Arnhem is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en repareren van uiteenlopende machines en apparaten. Met brede ervaring, vakbekwame medewerkers en slimme oplossingen hebben wij het antwoord op elke vraag, hoe complex die ook is.

Van een gigantisch kunstwerk tot een fijnmechanische doppensluiter en van een pers voor grasraffinage tot houtgestookte ovens: RhineTech werkt aan innovatieve en duurzame oplossingen en streeft naar een biobased economy.

Gepassioneerde probleemoplossers
Vanaf het eerste ontwerp tot en met de fabricage en inbedrijfstelling van haar producten, begeleidt en adviseert RhineTech professioneel en resultaatgericht. Als gepassioneerde probleemoplossers begrijpen we u als klant, denken we met u mee en zorgen we voor snelheid en service. Als partner in het proces begrijpen wij het belang van lage kosten, lange levensduur en weinig onderhoud.

RhineTech werkt voor de industrie, voor overheden en voor particulieren. Wij zijn onder andere actief in de volgende sectoren en industrie├źn: recycling, beton, waterzuivering, straatmeubilair, voedsel, houtbewerking, papier en karton en zand en grind.

contactgegevens

RhineTech

Westervoortsedijk 73
Gebouw WB


© 2022 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313