Bekijk alle foto's
IPKW > Bedrijven op de campus > RhineTech

RhineTech

Vindingrijkheid, veelzijdigheid en vakmanschap. Die drie woorden typeren het team en de werkwijze van RhineTech.

RhineTech B.V. in Arnhem is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en repareren van uiteenlopende machines en apparaten. Met brede ervaring, vakbekwame medewerkers en slimme oplossingen hebben wij het antwoord op elke vraag, hoe complex die ook is.

Van een gigantisch kunstwerk tot een fijnmechanische doppensluiter en van een pers voor grasraffinage tot houtgestookte ovens: RhineTech werkt aan innovatieve en duurzame oplossingen en streeft naar een biobased economy.

Gepassioneerde probleemoplossers

Vanaf het eerste ontwerp tot en met de fabricage en inbedrijfstelling van haar producten, begeleidt en adviseert RhineTech professioneel en resultaatgericht. Als gepassioneerde probleemoplossers begrijpen we u als klant, denken we met u mee en zorgen we voor snelheid en service. Als partner in het proces begrijpen wij het belang van lage kosten, lange levensduur en weinig onderhoud.

RhineTech werkt voor de industrie, voor overheden en voor particulieren. Wij zijn onder andere actief in de volgende sectoren en industrieën: recycling, beton, waterzuivering, straatmeubilair, voedsel, houtbewerking, papier en karton en zand en grind.

 contact

RhineTech BV
Westervoortsedijk 73 – Gebouw WB

026-362 9029
info@rhinetech.nl
www.rhinetech.nl

locatie

jouw bedrijf
op IPKW?

Neem contact op met Marc
bel: 026 384 46 46
mail Marc

member image