Bekijk alle foto's

Nuon

Nuon, onderdeel van Vattenfall, is een energieonderneming die elektriciteit, energie-gerelateerde producten, gas, warmte en koude produceert en levert. Met circa 4.400 medewerkers bedient Nuon circa 2 miljoen klanten. Een betrouwbare, betaalbare en zo schoon mogelijke energielevering staat daarbij centraal.

Als onderdeel van Vattenfall, willen we in 2050 volledig klimaatneutraal zijn. Met onze activiteiten in Nederland dragen we bij aan de verduurzaming van Vattenfall. Dit doen we door af te stappen van fossiele bronnen en over te stappen op CO2-vrije energiebronnen waar mogelijk. Daarnaast maken we slim gebruik van restwarmte en innoveren we met verschillende opslagmogelijkheden voor wind- en zonne-energie.

Bij Nuon werken ongeveer 4.400 medewerkers (FTE’s). Nuon heeft verschillende locaties in Nederland. In Arnhem werken we aan de verdere ontwikkeling en het beheer van het stadswarmtenet in de regio Arnhem en Nijmegen. Ook werken we hier aan de ontwikkeling, de bouw en het beheer van windparken. Daarnaast werkt hier ook ons lokale team van energieke buitendienstverkopers.

 contact

Nuon
Westervoortsedijk 73 – Gebouw GE

Contactpersoon: Harrie van der Wielen
06-218 806 58
harrie.van.der.wielen@nuon.com
www.Nuon.com

locatie

jouw bedrijf
op IPKW?

Neem contact op met Marc
bel: 026 384 46 46
mail Marc

member image