Bekijk alle foto's
IPKW > Bedrijven op de campus > NIDIM Experts in Maatvoering

NIDIM Experts in Maatvoering

Algemeen

Onze zeer ervaren professionals worden dagelijks ingezet bij het uitvoeren van de meest uiteenlopende meetkundige werkzaamheden zoals bouwmaatvoering, kadastrale aktes of terreinmetingen. Ervaring leert dat een goed gecontroleerde meet-systematiek veel problemen kan voorkomen. Samen met onze klanten zijn wij altijd opzoek naar de meest (kosten)efficiënte manier om een meting uit te voeren en te controleren zodat alle partijen in het bouwproces uitgaan van de juiste gegevens.

Door onze veelzijdigheid zijn wij actief op meerdere vakgebieden.

Bouwmaatvoering

Maatvoering van (bouw)projecten is vaak ingewikkelder dan het lijkt. Onderaanneming en uitbesteding zorgen er vaak voor dat ook de maatvoering opgeknipt wordt. Dit zorgt regelmatig voor mis-communicatie, vertraging en soms zelfs tot bouwfouten.

Door onze veelzijdigheid en ruime ervaring zijn wij als geen ander instaat om alle aspecten van het bouwproces (van nul-meting tot revisie) voor onze rekening te nemen. Eén aanspreekpunt en over-all maatvoering zorgt voor rust, duidelijkheid en efficiëntie tijdens het bouwproces.

Water&Riolering

Verstedelijking en klimaatverandering zorgen wereldwijd voor enorme uitdagingen in de watersector. Door innovatieve toepassingen van de laserscan techniek zijn wij instaat om rioolstelsels, putten, bezinkbakken en wadi’s met grote nauwkeurigheid in te meten.

Verschillende gemeenten en overheden hebben inmiddels de grote voordelen van onze meet en verwerkingstechnieken ervaren. Een beter beeld en inzicht op de staat of de omvang van het rioolsysteem helpt overheden bij de voorbereiding op een onstuimige toekomst.

Special Objects

Gekromde of dubbel gekromde objecten waren in het verleden vaak moeilijk te meten. Met behulp van een 3D laserscanner zijn dit soort objecten steeds makkelijker in kaart te brengen. Voor het uitwerken van deze puntenwolken is weliswaar nog altijd de nodige kennis vereist. NIDIM heeft in de afgelopen 5 jaar enorm veel ervaring opgedaan in het inmeten en uitwerken van complexe objecten zoals auto’s, schepen, tanks, machinekamers, leidingen enz. Heeft u ook een complexe meetopgave? Neem contact met ons op en samen komen we er zeker uit.

 contact

NIDIM Experts in Maatvoering
Westervoortsedijk 73 – Gebouw GE

Contactpersoon: Wijnand Kamerman
026-446 12 29
w.kamerman@nidim.nl
www.nidim.nl

locatie

jouw bedrijf
op IPKW?

Neem contact op met Marc
bel: 026 384 46 46
mail Marc

member image