Hoevers Int. Transportbedrijf

Transport
Hoevers is een Europees logistiek dienstverlener. Wij opereren vanuit Nederland en verzorgen het transport van uw zendingen naar bestemmingen wereldwijd. Onze specialiteit is distributie binnen de Benelux en groupage vervoer van en naar Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Hoevers bestaat meer dan 90 jaar en maakt afspraken waar!

24-uurs distributie
Dankzij het fijnmazige distributienetwerk in onze specialisatiegebieden kunnen wij binnen 24 uur uw zendingen bezorgen. De 24-uurs distributie geldt voor de Benelux en delen van Duitsland.

Groupage
Hoevers biedt niet alleen groupage, deel- en compleettransport aan voor pallets, maar ook voor rollen en andere afmetingen. Dankzij onze specialisatie in groupage op de volgende landen; Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië zijn wij dé oplossing voor efficiënt en kosteneffectief vervoeren van uw goederen. Door de inzet van vakbekwame mensen met kennis van ladingzekeren zijn wij in staat allerlei afwijkende maten en gewichten veilig te vervoeren. Hier merkt u bij uitstek het voordeel van onze jarenlange ervaring.

Overige landen
Bij vervoer naar overige landen kunt u denken aan Zuid- en Oost-Europese landen, maar ook aan wereldwijde bestemmingen. Van de Verenigde Staten tot China. Luchtvrachten, zeevrachten, railvervoer, wegtransport, speciaal transport en containervervoer van en naar bestemmingen wereldwijd.

Wagenpark
Vanzelfsprekend beschikt Hoevers over een goed uitgerust wagenpark, dat voldoet aan de laatste Europese normen op het gebied van milieu en brandstofverbruik. We beschikken over ruim 50 trekkende eenheden en 80 getrokken eenheden. Deze laatste groep bestaat uit tautliners en city trailers, allemaal TÜV gecertificeerd. De eenheden kunnen van alle zijden beladen worden.

Warehousing
Hoevers levert een totaalpakket aan logistieke diensten, waaronder ook op- en overslag van producten. Onze vestigingen in Arnhem en Emmen beschikken totaal over 12.000m² aan op- en overslagruimte. Hoevers biedt als ‘third party logistics dienstverlener’ (3PL) opslag, value added logistics en supply chain management.

Op- en overslag
Hoevers zorgt voor het gehele traject van op- en overslag. Op- en overslag vindt plaats op onze vestigingen in Arnhem en Emmen. Het volledige voorraadbeheer wordt door ons verzorgd. Hiervoor werken wij met een geavanceerd warehouse management systeem (WMS).

Hoevers treedt op als ‘third party logistics dienstverlener’ (3PL). Hiermee ontzorgen wij de klant volledig als het gaat om het logistieke gedeelte van de order- en voorraad afhandeling. Door proactieve en vooruitstrevende automatisering binnen Hoevers is het mogelijk koppelingen te realiseren met de automatisering van de klant. Ons WMS biedt onder meer inzage in: orders, voorraad, omzetsnelheid etc. Dit geeft ‘realtime’ inzage voor de klant.

Hoevers heeft en biedt:

  • 12.000 m² aan op- en overslagruimte
  • Kortstondige en langdurige opslag
  • Overslag
  • Cross-docking faciliteiten
  • Vervoersdocumenten
  • Verzending binnen heel Europa
  • Geavanceerd Voorraadbeheer
  • VAL services (Value Added Logistics)
  • 4PL Services

contactgegevens

Hoevers Int. Transportbedrijf

Westervoortsedijk 73
Gebouw AR


© 2022 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313