IPKW > Bedrijven op de campus > Hoevers Int. Transportbedrijf

Hoevers Int. Transportbedrijf

Transport

Hoevers is een Europees logistiek dienstverlener. Wij opereren vanuit Nederland en verzorgen het transport van uw zendingen naar bestemmingen wereldwijd. Onze specialiteit is distributie binnen de Benelux en groupage vervoer van en naar Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Hoevers bestaat meer dan 90 jaar en maakt afspraken waar!

24-uurs distributie

Dankzij het fijnmazige distributienetwerk in onze specialisatiegebieden kunnen wij binnen 24 uur uw zendingen bezorgen. De 24-uurs distributie geldt voor de Benelux en delen van Duitsland.

Groupage

Hoevers biedt niet alleen groupage, deel- en compleettransport aan voor pallets, maar ook voor rollen en andere afmetingen. Dankzij onze specialisatie in groupage op de volgende landen; Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië zijn wij dé oplossing voor efficiënt en kosteneffectief vervoeren van uw goederen. Door de inzet van vakbekwame mensen met kennis van ladingzekeren zijn wij in staat allerlei afwijkende maten en gewichten veilig te vervoeren. Hier merkt u bij uitstek het voordeel van onze jarenlange ervaring.

Overige landen

Bij vervoer naar overige landen kunt u denken aan Zuid- en Oost-Europese landen, maar ook aan wereldwijde bestemmingen. Van de Verenigde Staten tot China. Luchtvrachten, zeevrachten, railvervoer, wegtransport, speciaal transport en containervervoer van en naar bestemmingen wereldwijd.

Wagenpark

Vanzelfsprekend beschikt Hoevers over een goed uitgerust wagenpark, dat voldoet aan de laatste Europese normen op het gebied van milieu en brandstofverbruik. We beschikken over ruim 50 trekkende eenheden en 80 getrokken eenheden. Deze laatste groep bestaat uit tautliners en city trailers, allemaal TÜV gecertificeerd. De eenheden kunnen van alle zijden beladen worden.

Warehousing

Hoevers levert een totaalpakket aan logistieke diensten, waaronder ook op- en overslag van producten. Onze vestigingen in Arnhem en Emmen beschikken totaal over 12.000m² aan op- en overslagruimte. Hoevers biedt als ‘third party logistics dienstverlener’ (3PL) opslag, value added logistics en supply chain management.

Op- en overslag

Hoevers zorgt voor het gehele traject van op- en overslag. Op- en overslag vindt plaats op onze vestigingen in Arnhem en Emmen. Het volledige voorraadbeheer wordt door ons verzorgd. Hiervoor werken wij met een geavanceerd warehouse management systeem (WMS).

Hoevers treedt op als ‘third party logistics dienstverlener’ (3PL). Hiermee ontzorgen wij de klant volledig als het gaat om het logistieke gedeelte van de order- en voorraad afhandeling. Door proactieve en vooruitstrevende automatisering binnen Hoevers is het mogelijk koppelingen te realiseren met de automatisering van de klant. Ons WMS biedt onder meer inzage in: orders, voorraad, omzetsnelheid etc. Dit geeft ‘realtime’ inzage voor de klant.

Hoevers heeft en biedt:
  • 12.000 m² aan op- en overslagruimte
  • Kortstondige en langdurige opslag
  • Overslag
  • Cross-docking faciliteiten
  • Vervoersdocumenten
  • Verzending binnen heel Europa
  • Geavanceerd Voorraadbeheer
  • VAL services (Value Added Logistics)
  • 4PL Services

 contact

Hoevers Int. Transportbedrijf
Westervoortsedijk 73 – Gebouw AR

Contactpersoon: Maas van Velthuizen
026 384 35 75
sales@hoeversgroep.nlm
www.hoeversgroep.nl/a>

locatie

jouw bedrijf
op IPKW?

Neem contact op met Marc
bel: 026 384 46 46
mail Marc

member image