Deepwater-Energy

Oryon Watermill is een product van Deepwater-Energy BV. Deepwater-Energy komt voort uit een samenwerkingsverband tussen Oryon Consultancy & Development en Pasman Motoren & Aggregaten.

De kracht van water is groot. Water stroomt, altijd. Het is een blijvende bron van energie. Zelfs als het windstil of donker is. Met de Oryon Watermill hebben we een methode gevonden om energie uit het water te oogsten. Duurzaam en zonder enige schade aan het ecosysteem. Continu en met constant een hoog rendement.

Een Oryon Watermill bestaat in feite uit drie hoofdonderdelen

  • Verticale asturbine met behuizing;
  • control unit;
  • online monitoring software.

Afhankelijk van de lokale situatie kan een Venturi versneller voor de ingang van de watermolen worden geplaatst. Dit verhoogt de watersnelheid en daarmee de hoeveelheid opgewekte elektriciteit.

De Oryon Watermill is te installeren in kribben van rivieren, bij getijden stroom en op plekken waar geforceerde waterstromen zijn. Het plaatsen van een Oryon Watermill is maatwerk, wat betekent dat de installatie per locatie kan verschillen. Er zal van te voren altijd een site survey gedaan worden. Zo kan er bepaald worden wat de beste plek is voor de Oryon Watermill ten behoeve van het maximale rendement.

contactgegevens

Deepwater-Energy

Westervoortsedijk 73
Gebouw GE


© 2020 Industriepark Kleefse Waard