IPKW > Bedrijven

bedrijven

een duurzame relatie met alle IPKW’ers

Industriepark Kleefse Waard is een bedrijventerrein dat zich specifiek richt op energie-gerelateerde bedrijven. Van startende ondernemer tot multinational: wij huisvesten elke partij die zich bezighoudt met verduurzaming en innovatie op energiegebied.

Om die bedrijven optimaal te laten functioneren, huisvesten we ook dienstverlenende partijen op het gebied van bijvoorbeeld ICT, installatietechniek, marktadvies en marketingcommunicatie. Het park biedt bovendien plaats aan procesindustrie tot en met milieucategorie 4. Dat richten we slim in, zodat alle bedrijven veilig en verantwoord kunnen werken.

IPKW huisvest niet alleen bedrijven, het zorgt tevens voor diverse faciliteiten, biedt ruimte voor experiment en het stimuleert ontmoeting. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je van samenwerken sterker wordt. Het hoge niveau van de huurders weerspiegelt het hoge niveau dat wij als park in alles nastreven – of het nou gaat om gebieds- en gebouwontwikkeling, community building of een circulaire omgeving.

Niet voor niets kiezen veel bedrijven voor een lang verblijf op IPKW. Wij gaan verbindingen met huurders aan zoals we het ‘project IPKW’ aangingen: voor de eeuwigheid en met een continue drive tot verbetering, het benutten van kansen en het bieden van een prettige omgeving om te werken en te zijn.

Bekijk in het overzicht of op de plattegrond welke bedrijven er al op IPKW zitten.

vragen hierover?

Stel je vraag aan Marc
bel: 026 384 46 46
mail Marc

member image