IPKW > Agenda

agenda

26 Feb
Parkrestaurant De Waard 20:00 - 22:00

INNOVATE Meetup: HEALTH

3D technologie, zorgrobots, apps, slimme pleisters en domotica. Binnen de zorg vinden momenteel op allerlei gebied innovaties plaats. Veel verbeteringen in de zorg worden vandaag de dag mogelijk gemaakt door technologische innovaties en deze zijn noodzakelijk om de kwaliteit en de betaalbaarheid van de zorg te verbeteren.

12 Mar
Parkrestaurant De Waard 7:30 - 9:00

Kiemt Early Morning Toast

Kiemt organiseert dinsdag 12 maart een Early Morning Toast met als thema ‘Energieopslag’.  Meer informatie over deze Early Morning Toast volgt later. De Early Morning Toast begint altijd met een ontbijt gevolgd door informatieve presentaties over een actueel onderwerp.

19 Mar
Parkrestaurant De Waard 13:30 - 16:30

KIVI: bezoek Nuon warmtenet van de AVR naar Schuytgraaf

Voor de warmtevoorziening is gekozen om geen gasnet in de wijk aan te leggen. Om de wijk op een duurzamere manier van verwarming en warm water te voorzien heeft Nuon een warmtenet aangelegd. De warmte is sinds 2015 afkomstig van de afvalenergiecentrale van AVR in Duiven en is daarmee nog verder verduurzaamd. In de wijk is als back-up een hulpwarmtecentrale aanwezig die wordt gestookt op duurzame biobrandstof.

20 Mar
IPKW 12:00 - 16:00

HBO Proof Festival

Oriënteer je op het hbo en ontdek of je HBO Proof bent.

Je krijgt tijdens het festival beter zicht op wat studeren aan het hbo inhoudt én je gaat naar huis met concrete handvatten om hbo-startklaar te worden. Ervaar de meerwaarde van doorstuderen, krijg tips and tricks van studenten die de overstap mbo-hbo al hebben gemaakt en hoor de mogelijkheden om werken en studeren te combineren.

21 Mar
Parkrestaurant De Waard 16:00 - 18:00

Energy Café: bewustwording en gedragsverandering

Tijdens de Energy Cafés afgelopen jaren zijn er veel Arnhemmers op het podium geweest die stappen zetten op het vlak van energie besparen, zonnepanelen leggen, warmtepompen aanbrengen schoon vervoer en andere verduurzamingsmaatregelen. Maar hoe krijgen we de grote groep inwoners en ondernemers mee om meters te gaan maken? Tijdens dit Energy Café gaan we het hebben over hoe we de grote groep inwoners en ondernemers meekrijgen om meters te gaan maken.