IPKW > Agenda

agenda

27 Jun
IPKW 12:30 - 18:00

Zomercongres 2019 – Leefbaarheidsalliantie

Als geen ander weten bewoners wat er nodig is voor een ideale leefomgeving. Maar in hoeverre krijgen zij de ruimte om mee te denken en mee te doen? En mogen ze dan ook meebeslissen? Oftewel: hoe kunnen bewoners hun slagkracht vergroten en de resultaten van hun eigen initiatieven verbeteren?

27 Jun
Parkrestaurant De Waard 16:30 - 20:30

IPKW zomerbbq

De zomer staat voor de deur! Kom dit met ons vieren op donderdag 27 juni tijdens de IPKW zomerbbq. Alle parkbewoners zijn welkom vanaf 16:30 uur op het terras van De Waard. Met livemuziek, frisse drankjes en lekker eten (ook vega) hopen we er een leuke en gezellige middag van te maken.

12 Sep
Parkrestaurant De Waard 20:00 - 22:00

INNOVATE Meetup: food

Programma volgt later.

5 Oct
IPKW 10:00 - 17:00

INNOVATE Experience

Het enorme aantal bezoekers laat zien dat er in Gelderland grote interesse is in techniek, design en wetenschap. Om de innovaties en ontwikkelingen van bedrijven op IPKW én uit de regio te laten zien organiseren we vanaf nu samen met Innovate elk jaar de INNOVATE Experience. Dit betekent dat de Open Dag hierin zal opgaan en dat IPKW altijd de samenwerking opzoekt.

Dat gaan we dit jaar doen op zaterdag 5 oktober 2019. Als bedrijf op IPKW kun je net als vorig jaar deelnemen door een innovatie te presenteren of een activiteit voor jong en oud te organiseren.