IPKW > Agenda

agenda

2 May
Parkrestaurant De Waard 20:00 - 22:00

INNOVATE Meetup: plastic

Programma volgt later.

23 May
IPKW 10:00 - 16:00

The Future of Us

Tijdens het festival maken we een tijdreis en nemen we een kijkje in onze eigen toekomst tijdens inhoudelijke kennissessies. Verschillende koplopers in de energietransitie presenteren hier hun innovaties en bekende sprekers nemen je mee in bijzondere ontwikkelingen: o.a. Ruud Koornstra (Nationale Energiecommissaris),  Jan Jonker (hoogleraar Duurzaam Ondernemen van de Radboud Universiteit Nijmegen) en Jan Douwe Kroeske (Summerlabb).

11 Jun
Parkrestaurant De Waard 7:30 - 9:00

Early Morning Toast: Elektrische opslag

Kiemt organiseert dinsdag 11 juni een Early Morning Toast met als thema ‘Vroegefasefinanciering’. Meer informatie over deze Early Morning Toast volgt later. De Early Morning Toast begint altijd met een ontbijt gevolgd door informatieve presentaties over een actueel onderwerp.

27 Jun
IPKW 12:30 - 18:00

Zomercongres 2019 – Spectrum

Als geen ander weten bewoners wat er nodig is voor een ideale leefomgeving. Maar in hoeverre krijgen zij de ruimte om mee te denken en mee te doen? En mogen ze dan ook meebeslissen? Oftewel: hoe kunnen bewoners hun slagkracht vergroten en de resultaten van hun eigen initiatieven verbeteren?

12 Sep
Parkrestaurant De Waard 20:00 - 22:00

INNOVATE Meetup: food

Programma volgt later.