Weltevree presenteert worldwidelocal.com

Weltevree verkoopt wereldwijd producten van toonaangevende ontwerpers, waarbij tijdens het ontwerpproces de kwaliteit, functionaliteit en het comfort van deze producten vooropgesteld wordt.

Dit leidt tot een lange levensduur van de producten en unieke belevingen bij de gebruiker. Het product is pas echt af als het in gebruik wordt genomen en prikkelt daardoor om mee aan de slag te gaan. Al ligt er sneeuw in de tuin en is het onder nul, met wat vrienden stook je de Dutchtub op en geniet je van zelfgemaakte warme chocolademelk en cakejes uit de Outdooroven. Ondertussen warmt de Stonestove je sokken op voor de nacht.  

Weltevree presenteert tijdens de Salone del Mobile een serie producten die de ervaringen en mogelijkheden van de huidige collectie versterken. Bijvoorbeeld de Handtrailer die het voor één persoon mogelijk maakt de Dutchtub te verplaatsen en de Engelse en Duitse vertaling van het Cookbook voor de Outdooroven.

Met de presentatie ‘worldwidelocal.com’ laat Weltevree de diversiteit en een bijzondere mix van de gebruikers op wereldwijde locaties zien, waarbij de producten uit de collectie unieke locale belevingen teweeg brengen, ‘worldwide but local’.

Weltevree geeft doormiddel van ‘worldwidelocal.com’ antwoord op vragen als: Wie koopt er een Weltevree product? Hoe gedraagt de Dutchtub zich in de Noorse sneeuw of op een steiger in Miami? Kan de Stonestove mijn pan soep verwarmen?

Weltevree is overtuigd van kleinschalige lokale kwaliteiten die wereldwijd betekenis hebben. Daarom wil Weltevree de motor zijn waarmee de beste designers, producenten, groot of klein, de slimste nieuwe dealers maar ook de uitvinder uit de schuur een platform krijgen om met dit gezonde netwerk duurzaam te kunnen werken en leven.   

-----------------------------------------------------------------

Nieuwe producten in 2011

Handtrailer voor de Dutchtub

Vernieuwde Dutchtub 2P

Cookbook bij de Outdooroven vertaald in het Engels en Duits

www.worldwidelocal.com

 

Weltevree, presenteert World Wide Local

Via Ventura 6, Gallery UNDAI 4B

Ventura Lambrate (metro Lambrate, MM2, green line)

20134 Milano

 

Press preview 11th April, 15.00 - 20.00h

Exhibition 12th – 17th April 2011, 10.00 – 20.00h

Opening 13th April, 19.00 – 23.00h

< terug