transportbedrijf Hoevers per 1 maart in gebouw CB

op de foto is de hal nog in aanbouw maar per 1 maart is transportbedrijf Hoevers in gebouw CB gevestigd.

Hoevers Groep is ontstaan uit een familie bedrijf opgericht in 1924 en bestaat nu meer dan 80 jaar. Inmiddels is de Hoevers Groep uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener met een 4 tal werkmaatschappijen die beschikken over een modern wagenpark, warehouses in Arnhem en Emmen en een moderne truck werkplaats waar zij service bieden aan alle merken trekkend en getrokken transportmaterieel, zowel intern als extern.

De Hoevers Groep is een betrouwbare partner met een breed pakket aan diensten. Deze missie vertalen wij in de praktijk naar werkelijk partnership met opdrachtgevers en het aanbieden van een compleet pakket aan diensten.
Hoofdvoorwaarden van de dienstverlening zijn flexibiliteit, inzet en kwaliteit bij de dienstverlening aan de klanten. De ISO 9001-2000 certificering is daarvan het bewijs.

Om de processen te optimaliseren zet de Hoevers Groep strategisch automatisering en telecomtoepassingen in. Dankzij deze technologie kunnen wij opdrachtgevers adequaat en actueel informeren over hun goederen.

activiteiten: alle facetten van logistieke dienstverlening

website

< terug