Tot 1 maart hoge korting bij Greenhouse Arnhem

Tot 1 maart geldt een bijzonder aantrekkelijk aanbod voor startende ondernemers in Energie- en Milieutechnologie (huisvesting én extra faciliteiten).

Greenhouse Arnhem een gezamenlijke initiatief van Industriepark Kleefse Waard en stichting kiEMT (mede gefaciliteerd door de gemeente Arnhem).

Het betreft een bedrijfsverzamelgebouw voor EMT start-ups waar laagdrempelige huisvesting beschikbaar is, en veel belangrijker, waar hands-on ondersteuning bij de bedrijfsstart en samenwerkingsmogelijkheden met innovatieve bedrijven in de EMT sector door kiEMT worden mogelijk gemaakt. Om een vliegende start te maken, bieden we de start-ups die zich voor 1 maart 2012 aanmelden nog enkele extra voordelen:

  1. Het laagste instaptarief voor een kantoorunit. Zie de Greenhouse prijslijst 2012 in de bijlage voor de specifieke bedragen per unit.
  2. Een eenmalige korting van 50% op de totale jaarhuur.

Het aantal nu nog beschikbare units in 2012 is beperkt, dus meld u snel als u interesse heeft. Zie het overzicht van de kantoorunits in de bijlage.

Voor inhoudelijke details verwijzen we graag naar de folder Greenhouse. Kijk voor de folder van Greenhouse in de bijlage.

De faciliteit is uitsluitend bedoeld voor start-ups in het werkveld Energie en Milieutechnologie. Bent u, of kent u een dergelijke start-up dan kunt u contact met Greenhouse opnemen voor meer informatie en een afspraak maken om een kijkje te komen nemen. Daarnaast staat Greenhouse open voor het aangaan van relaties met facilitators die zich als partner willen associëren met Greenhouse, en bijvoorbeeld eens per maand een spreekuur willen verzorgen voor de start-ups of op een andere manier hun expertise ter beschikking willen stellen aan de ondernemingen in Greenhouse.

De top 5 redenen waarom een EMT start-up zich in Greenhouse wil vestigen?

  1. Energieke omgeving met alleen maar andere start-ups in het EMT-veld.
  2. Zeer professionele kantooruitstraling op een beveiligd industrieel park waar je graag investeerders, klanten en partners ontvangt.
  3. Aangrenzend aan de kantoorunits is in het zelfde pand industriële werkruimte beschikbaar voor bouwen van prototypen, realiseren van testopstellingen en onderhoud/werkplaatsruimte.
  4. Maandelijks een in-house evenementen met wisselende deelnemers, ook van andere IPKW-bewoners, en EMT en aanverwante bedrijven van binnen en buiten Arnhem.
  5. Directe aansluiting op het uitgebreide kiEMT-netwerk via de Incubatormanager.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Raymond Bosch, incubatormanager Greenhouse 06-27085576

< terug