Tijdelijk en nieuw Parkrestaurant op IPKW

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) wordt uitgebreid met een duurzaam en modern Parkrestaurant. Dit nieuwe Parkrestaurant wordt dé plek om elkaar te ontmoeten, tijdens de lunch of een kop koffie maar ook tijdens de events die hier plaats gaan vinden en de borrels die parkbewoners hier kunnen houden. Het Parkrestaurant komt in Gebouw CB aan de kant van de Hoofdstraat.

De opening vindt begin 2014 plaats. Dit is helaas later dan in eerste instantie beoogd. Ter overbrugging van de periode voor de opening wordt in Gebouw HB aan de kant van de Middenweg per 1 juli 2013 een tijdelijk restaurant ingericht.

Per 1 juli wordt het huidige Havenrestaurant gesloten. Van Essen Eetwinkel & Catering stopt dan met de exploitatie hiervan. Zowel het tijdelijke restaurant als straks het nieuwe Parkrestaurant zal worden gerund door Petra van Stijn en haar team van Vé Békery Broodjes & Zo.

In het tijdelijke parkrestaurant kan alleen met een bankpas worden betaald. Vé Békery Broodjes & Zo verzorgt tevens broodjes, koffie en thee op locatie, bijvoorbeeld voor vergaderingen. Voor bestellingen kunt u terecht op vebekery.nl of u kunt contact opnemen via (026) 355 31 57 of bestelling@vebekery.nl.

Als u uw bestelling zelf op wilt halen tijdens de lunch of als u speciale wensen door wilt geven voor de lunch in het restaurant dan kunt u dit op de betreffende dag vóór 11.30 uur doorgeven. Het tijdelijke parkrestaurant is van maandag t/m vrijdag geopend van 12.00 tot 13.30 uur.

Bij vragen kunt u contact opnemen met IPKW via facilityservices@ipkw.nl of (026) 384 46 46.

< terug