Snellader voor elektrische auto's bij ingang IPKW

Deze week is bij de ingang van Industriepark Kleefse Waard (IPKW) een snellader voor elektrische auto’s in gebruik genomen. Met een snellader kunnen daarvoor geschikte auto’s in 15 tot 30 minuten snelladen tot 80%. De snellader is openbaar en dus door iedereen te gebruiken.

Naast de snellader worden er binnenkort op IPKW drie nieuwe laadpalen geplaatst. Met de twee reeds bestaande lolo smart laadpalen komt het totale aantal laadpunten op het industriepark op zes. Met deze laadpunten, die allemaal van The New Motion zijn, benadrukt IPKW haar focus op duurzaamheid en levert het een extra service aan de gebruikers op het park.

De plaatsing van de nieuwe elektrische laadpalen sluit bovendien naadloos aan op het Green Industry Event: New Mobility dat op 21 maart op IPKW werd gehouden. Dit event – georganiseerd door IPKW, de gemeente Arnhem en Stichting kiEMT – stond geheel in het teken van duurzame mobiliteit. Ruud Koornstra pleitte in zijn lezing onder andere voor het gebruik van elektrische auto’s.

< terug