Opening studiejaar HAN op IPKW

Op donderdag 1 september vindt de opening van het studiejaar van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) plaats op IPKW. Het is de eerste keer dat de HAN hun opening buiten de eigen campus organiseert. Reden is dat de HAN steeds meer zoekt naar de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven. IPKW ondersteunt dit en zet zich graag in voor een nog betere samenwerking met de HAN. De recente start van de EMT Innovatiehub benadrukt nog eens het belang tussen opleiding, onderzoek en werkveld in de verschillende vakgebieden.

De HAN Parade bruist van theater en foodtrucks

De officiƫle opening is voor bestuur, docenten, medewerkers en studenten van de HAN. Het zal een drukke en succesvolle dag worden, gezien het aantal mensen dat zich opgegeven heeft. Het programma bestaat uit diverse sprekers, waaronder het college van bestuur. Er worden inspirerende voorbeelden gepresenteerd en de winnaars van de verscheidene HAN prijzen worden bekendgemaakt. Daar aansluitend vindt de HAN Parade plaats; een festivalsetting met foodtrucks, kleine voorstellingen en netwerkmogelijkheden.

Om de verbondenheid met de omgeving te benadrukken en doordat IPKW zich richt op innovatie en clean-technology waarbij de HAN met haar onderwijs en onderzoek onderdeel van is, zag de HAN IPKW als ideale locatie. IPKW verwelkomt de HAN vol enthousiasme en wilt de samenwerking graag vergroten. Werken aan een sterke en innovatieve regio is wat de HAN en IPKW samen willen bereiken.

< terug