nieuw huurcontract gesloten op ipkw met vicoma engineering

http://www.vicoma.nl

verhuisd per 1 mei naar ipkw

Een flexibel bureau in de omgang

Een nieuwe fabriek of het optimaliseren van een bestaande installatie. Van de basic engineering  tot de complete uitvoering van het project. Eén discipline of een multidisciplinaire aanpak. Geen twee opdrachten zijn gelijk. De kracht van Vicoma is de flexibele aanpak. We hanteren een vaste – en heldere – werkwijze bij projecten, maar nooit als enige oplossing. Bijvoorbeeld omdat u bepaalde kennis zelf al in huis heeft. Of als u liever een engineer-op-locatie wilt. U bepaalt bij Vicoma zelf welke rol u in gedachten heeft voor onze specialisten.

Bij Vicoma zit u aan tafel met ervaren medewerkers. Het is nu eenmaal gemakkelijker werken als een engineer een vergelijkbaar project al eens voorbij heeft zien komen. We opereren voor uiteenlopende opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Van de (petro-)chemie tot de voedingsmiddelenindustrie, van de elektrotechnische industrie tot de transportsector, van de optische industrie tot offshore en scheepsbouw.
En: Vicoma is een van de weinige middelgrote engineeringbureaus die nog zelfstandig zijn. Vertaal die onafhankelijkheid in termen als laagdrempelig, niet formeel en slagvaardig, en u weet wat u aan een ingenieursbureau als Vicoma heeft: een partner die begrijpt dat toegevoegde waarde leveren geen extra is, maar eerste vereiste.

< terug