kiEMT-najaarscongres belooft in 2011 een extra succes te worden

De uitnodigingen zijn op de mat gevallen, de aanmeldingen stromen binnen… Op 28 november is het zover: tijd voor het grote kiEMT-najaarscongres in de Deventer Schouwburg. Hét netwerk-event van kiEMT belooft dit jaar een extra succes te worden.

Klik hier voor alle info rond het najaarscongres
Klik hier voor aanmelden

Rob Nas is vanuit kiEMT verantwoordelijk voor het grote event. "Ja, het was tot op het laatst nog spannend of we de sprekers en debatleden echt konden inboeken, gezien de drukke agenda's van deze mensen. Maar het is rond en ik ben meer dan tevreden met de samenstelling."

Dit jaar doet ook de prijsuitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs zijn intrede tijdens het congres. Rob Nas: "Zeker. We hebben bijna dertig aanmeldingen gehad, de beoordelingscommissie heeft laten weten tevreden te zijn met de inhoud van de innovaties. Ik moet je eerlijk bekennen het zelf ook spannend te vinden wie de hoofdprijs en wie de publieksprijs wint."

Nieuw is ook het badge2Match-systeem. "De mensen die zich aanmelden voor het congres, kunnen hun interessegebieden aangeven. Als je dan tijdens het diner of tijdens de netwerkborrel een 'match' hebt met een andere bezoeker, dan gaat er een lampje branden. Dat vergemakkelijkt het maken van contact, je weet meteen of een andere bezoeker zich in hetzelfde interesseveld beweegt." Ook zorgt kiEMT dit jaar voor een goede afsluiter. "Ja, we hebben niemand minder dan Dolf Jansen bereid gevonden tot- ik vermoed - een spetterend optreden."

En nu? Is het helemaal rond? "Natuurlijk moeten we nog wel een aantal zaken voorbereiden, maar dat heeft met name te maken met de facilitaire kant van zo'n groot congres. Maar dat komt goed. Ik kijk er in elk geval erg naar uit, het wordt vast en zeker weer een boeiend geheel, waar net als in de voorgaande jaren, veel genetwerkt zal worden."

bron: http://www.kiemt.nl/kiemt-najaarscongres-belooft-in-2011-een-extra-succes-te-worden.aspx

< terug