Greenhouse op IPKW steeds completer

De Greenhouse op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is twee partners rijker: grafisch ontwerperbureau Simons en Boom en webontwikkelaar Soluso. Dankzij deze twee nieuwe partners kunnen start-ups van nog meer expertise gebruikmaken en is de Greenhouse weer een stukje completer geworden.

Hieronder stellen de twee nieuwe partners zich kort voor:

Soluso is een full-service internetbureau gevestigd in Nijmegen. Sinds 2006 zijn wij de partner voor website ontwikkeling, zoekmachine-optimalisatie (SEO) en web applicaties. We verzorgen het complete traject van concept tot oplevering. Daarnaast geven wij graag advies over de inzet van social media en verzorgen we trainingen voor het aantrekken, behouden en waarderen van bezoekers.

Simons en Boom is een grafisch ontwerpbureau. We denken voordat we doen. Voor ons is een goed ontwerp een effectief ontwerp. Wij zien grafische vormgeving niet als doel op zich. Grafische vormgeving is een instrument om uw boodschap op een heldere, herkenbare en toegankelijke manier te verpakken. We maken ons sterk om uw boodschap goed te begrijpen voor we aan de slag gaan.

Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst zijn voor de in de Greenhouse gevestigde start-ups direct goede inkoopvoorwaarden gegarandeerd. Gezien het type diensten is er voor gekozen deze partners op afroep in te zetten voor ondersteuning van de start-ups. Wanneer zich een concrete vraag voordoet is een telefoontje voldoende om nog diezelfde week van de expertise rondom webontwikkeling en grafisch ontwerp gebruik te maken.

Stichting Greenhouse bedankt Soluso en Simons en Boom bij voorbaat voor hun steun aan de Greenhouse start-ups en kijkt uit naar de verdere samenwerking.

Ook interesse in een samenwerking of benieuwd of je als start-up in aanmerking komt voor een plek in de Greenhouse? Neem contact op met Louis de Boer via greenhouse@ipkw.nl of (026) 384 46 46.

Op de foto van links naar rechts: Jean-Pierre de Rooij, Raymond Bosch, Louis de Boer (beiden Greenhouse), Jeroen van den Boom en Cas Simons (beiden Simons en Boom).

< terug