Geslaagde Greenhouse masterclass over groei

Woensdagmiddag 5 juni gaf de Greenhouse op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) haar derde masterclass. Met deze maandelijkse masterclasses biedt de Greenhouse haar start-ups een extra service, krijgen de Greenhouse partners een podium en hebben geïnteresseerden de kans om kennis te maken met de clean tech incubator op IPKW.

Dit keer was het thema van de masterclass groei. De masterclass werd gegeven door Gert van der Vliet van ONS Accountants. ONS Accountants is partner van de Greenhouse en ondersteunt de start-ups met financieel en fiscaal advies.

Gert gaf een boeiende workshop over alle aspecten van groei voor een onderneming, inclusief treffende voorbeelden en vergelijkingen uit de natuur en het persoonlijke leven. De workshop gaf heldere uitgangspunten voor groeistrategie├źn, voor zowel de onderneming als geheel als de ondernemer als individu.

Ter afsluiting  van de masterclass was er de gebruikelijke borrel, die ditmaal werd gehouden op de plek van het toekomstige Parkrestaurant. Tevens hadden de aanwezigen de primeur van de Braaibus, een melkbus voor het braden van een volledige kip. Dit is een uitvinding van Greenhouse-ondernemer Dolf Pasman van Deepwater-Energy, die de Braaibus als sideproject heeft ontwikkeld. Onder het genot van een overheerlijke kip en wat biertjes hebben de aanwezigen meteen een businessmodel voor deze Braaibus bedacht. Wordt vervolgt!

< terug