Geslaagd Green Industry Event

Op donderdag 8 november vond voor de tweede keer een Green Industry Event plaats op Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Bij de kick-off in mei stond jong ondernemerschap centraal, dit keer was het thema Green Chemistry. Zo’n 150 ge├»nteresseerden konden genieten van drie lezingen, waarin chemie en duurzaamheid vanuit verschillende invalshoeken werden benaderd.

Als eerste legde manager Anne Garlich uit hoe duurzaamheid AkzoNobel aan de top van de chemiewereld bracht, waarna professor Floris Rutjes een inkijkje gaf in de bedrijfskundige toepassing van de Flow Chemie. HyGear-directeur Ellart de Wit nam de aanwezigen ten slotte mee in de ontwikkeling van een start-up op IPKW tot een uitermate succesvolle onderneming.

Na afloop werd op de drukbezochte netwerkborrel uitgebreid nagepraat over de lezingen en over duurzaam ondernemen.

Green Industry Event
De toekomst is groen! Ook de industrie kijkt vooruit naar een verantwoorde wereld die minstens zoveel mogelijkheden biedt als het heden. Maar hoe ziet deze toekomst er uit? In samenwerking met stichting KiEMT organiseert IPKW een lezingenreeks die deze vooruitblik presenteert. Onder de naam Green Industry organiseren wij ieder kwartaal een lezing met interessante onderwerpen, vooraanstaande sprekers en een gezellige netwerkborrel. 

Hou www.ipkw.nl in de gaten voor de volgende bijeenkomst, die op donderdag 21 maart wordt gehouden.

< terug