Genomineerden Beste Ondernemer en Beste Starter van Arnhem bekend

Op vrijdag 12 mei was de bekendmaking van de genomineerden voor de titels beste Arnhemse starter en beste Arnhemse ondernemer van het jaar 2017. Ondernemer LIVE organiseerde deze bijeenkomst bij StartUp Arnhem en nomineerde 5 bedrijven waaronder IPKW bewoner: Miscancell.

In de categorie beste Arnhemse Ondernemer van het Jaar zijn Dave Aaldering van Breedband Arnhem en Ezgi Soylemez van 2keer.nl genomineerd. Bezoekers van de INNOVATE X CHANGE bijeenkomst van afgelopen woensdag herkennen Dave Aaldering mogelijk nog van zijn pitch rondom het thema van de avond: Smart City.

In de categorie beste Arnhemse Starter van het Jaar zijn er maar liefst drie genomineerden: Marcel van de Peppel van Miscancell, Roel Bleumer van Volta Energy en Luuk Wiehink van Groene Wijkstroom. IPKW-bewoner Miscancell produceert op een duurzame manier cellulose uit miscanthus, ook wel olifantsgras genoemd. Deze cellulose wordt veelal gebruikt in de papierindustrie. Luuk Wiehink is ook een naam die bekend is op IPKW. Samen met Klaas Kuiken is Luuk Wiehink de productdesigner achter de IPKW collectie

Meer informatie over de juryleden en de criteria waar de genomineerden op beoordeeld zijn is te vinden op de website van Ondernemer LIVE. Stemmen op de genomineerden kan via deze link. De winnaars zullen bekend gemaakt worden tijdens het Ondernemer Live 2017 business event.

< terug