IPKW > Open Dag IPKW

Open Dag IPKW

10:00 - 17:00

In 2016 hebben we een enorm succesvolle Open Dag georganiseerd op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) met maar liefst 15.000 bezoekers! Bekijk hier de terugblik van de Open Dag op 1 oktober 2016.

Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en zijn er veel positieve ontwikkelingen geweest, zowel bij de bewoners als op het park zelf. Vandaar dat we weer een Open Dag gaan organiseren, en wel op zaterdag 6 oktober van dit jaar.

Doel
Met deze Open Dag willen we laten zien wat er allemaal voor mooie initiatieven, processen, projecten en ontwikkelingen gaande zijn op het park en in de regio. Iets waar we trots op zijn en wat we willen delen met alle Arnhemmers, partners, relaties en familie.

Samenwerking
IPKW maakt zich sterk voor het verbinden van partijen en het zoeken van samenwerkingen op alle fronten. Zo ook tijdens de Open Dag op 6 oktober.
Naast de Open Dag zal op 6 oktober namelijk ook weer de Techniekdag plaatsvinden op IPKW. Deze richt zich voornamelijk op het enthousiasmeren van kinderen voor techniek, via diverse doe-activiteiten. Net als twee jaar geleden slaan INNOVATE en IPKW de handen ineen om te laten zien wat voor innovaties er in Arnhem en omstreken gaande zijn.

Door de samenwerking ontstaat op 6 oktober één groot event dat bol staat van de innovatie, energie, inspiratie en techniek.