evenementenlocatie

Jouw bijeenkomst op Industriepark Kleefse Waard

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een ideale locatie voor het organiseren van een bijeenkomst, congres of workshop, het lanceren of presenteren van een product of het geven van trainingen. De statige Hoofdstraat vol met bomen, de historische fabrieksgebouwen en de fraaie panden zorgen voor een bijzondere sfeer. Kenmerkend voor IPKW zijn de termen duurzaamheid, innovatie en kennisdeling.

Te huren evenementenruimtes
Er zijn op IPKW zowel kleinere ’plug and play’ (kant-en-klare) ruimtes als volledige lege fabriekshallen te huur. Zo biedt IPKW mogelijkheden voor 2 tot 800 personen.

Onder andere onze nieuwe en moderne Eventruimtes LB bieden ‘plug and play’ mogelijkheden voor bijeenkomsten, vergaderingen en events voor 2 tot 150 personen. In de evenementenhallen ben je juist vrij om de ruimtes zelf in te vullen en deze de identiteit te geven die bij je organisatie, event en/of doelgroep past. De lege fabriekshallen worden niet kant-en-klaar aangeboden, maar bieden ruimte voor creativiteit.

Locaties die beschikbaar zijn voor jouw evenement:
·       eventruimtes LB
·       parkrestaurant De Waard
·       diverse vergaderruimtes
·       verschillende evenementenhallen

Bekijk de 'Event plattegrond’ (pdf) voor de situering van de evenementenlocaties op het park. 

Wil je een beter beeld van de panden en de sfeer op het park, dan ben je van harte welkom om langs te komen en de beschikbare ruimtes te bekijken. Graag bespreken wij dan de mogelijkheden en voorwaarden. Om een afspraak te maken of voor vragen kun je contact opnemen met Cas van Horck via events@ipkw.nl of 026 384 46 46.

Cleantech events
De focus van IPKW ligt op het thema cleantech. Wij richten ons dan ook vooral op events die binnen dit thema waarde toevoegen aan het park en haar bedrijven. Evenementen met andere thema’s kunnen in overleg worden georganiseerd op IPKW.

Voorbeelden van Cleantech events op IPKW:
·       Start Clean Mobility Center
·       VOC-Symposium: Duurzaam Openbaar Vervoer
·       Landelijk afsluiting van het Energiedialoog

Bereikbaarheid
IPKW ligt aan de rand van Arnhem, vlakbij de A12 en A325. Voor zowel personen als goederen is de bereikbaarheid van het park via de weg of met het openbaar vervoer optimaal. IPKW beschikt over 325 gratis parkeerplaatsen aan de rand van het park. Vanaf de rand van het park vervolgen de gasten via de groene Hoofdstraat de weg te voet naar jouw evenementenlocatie op het park. Je kunt ook kiezen voor een (duurzame) transfer vanaf de toegangspoort naar de locatie op het park. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse (50) laadpalen die op het park aanwezig zijn voor elektrische auto’s.

< terug