Alucha

Hans Cool, Financial Director Alucha
'een bruisende omgeving van enthousiaste mede-duurzaamheidsondernemers'

"Alucha Recycling Technologies is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van recyclingoplossingen voor complexe afvalstromen. We focussen op stromen die uit zowel organisch als anorganisch materiaal bestaan.
Met de technologie die we de afgelopen jaren ontwikkeld hebben is het nu mogelijk dat soort stromen te scheiden, waarbij we de organische component in (bio-)olie omzetten en de anorganische component schoon en afgescheiden overhouden.

Momenteel zijn we bezig een zeer innovatieve installatie te bouwen voor het recyclen van papierslib, één van de grootste reststromen uit de papierindustrie. Het doel is om uit dit materiaal weer nuttige grondstoffen terug te winnen.

Juist voor een project als dit is IPKW een uitstekende locatie. We hebben er een mooie industriële loods kunnen huren waarin we het project kunnen realiseren. Omdat IPKW een industrieel terrein is, is ook de verder benodigde infrastructuur aanwezig en zijn er tal van dienstverleners nabij die ons helpen bij de bouw van de installatie. Daarnaast zijn vergunningen goed geregeld. Een bruisende omgeving van enthousiaste mede-duurzaamheidsondernemers maakt het mooie plaatje op IPKW voor ons helemaal af."

Website

< back