Kijk zondag binnen bij de designers op IPKW

Ontdek aanstaande zondag de ateliers en werkplaatsen van de op IPKW gevestigde designers tijdens de OPEN STUDIO Route. De OPEN STUDIO Route is de perfecte gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij de creatieve en innovatieve makers.

Loop met heerlijk koffie 2GO van parkrestaurant De Waard door de ateliers en werkplaatsen van de verschillende ontwerpers of haak aan bij een georganiseerde rondleiding. Gedurende de rondleiding zal een ontwerper je meer vertellen over de verschillende ontwerpers, de gedeelde werkplaatsen en de crossover tussen Design & Technology

Design en Arnhem
Arnhem is zonder twijfel een stad van en voor creatieve zielen; een culturele broedplaats voor zowel jonge als gevestigde namen op het gebied van mode en design en bovendien de geboorteplaats van baanbrekende en vernieuwende ontwerpen. Wat maakt de Arnhemse ontwerper uniek? Hoe denkt deze ontwerper en hoe ziet zijn of haar werkomgeving eruit?

Onderdeel van FDFA
Fashion + Design Festival Arnhem heeft de handen ineengeslagen met Coehoorn Centraal, IPKW, Modekwartier en Museum Arnhem om inwoners en bezoekers van het festival in contact brengen met ‘de Arnhemse broedplaatsen’.
Naast deze OPEN STUDIO Route zijn de designers van IPKW ook te vinden bij de 'Designed@IPKW' pop-up expo in de binnenstad tijdens het FDFA.

Programma
De ateliers zijn te bezoekers tussen 12:00 uur en 17:00 uur.
Om 12:30, 13:30, 14:30, 15:30 en 16:30 uur worden de rondleidingen georganiseerd.

Zie voor meer informatie ook het facebookevent  van de OPEN STUDIO Route

< back