Greenhouse geeft nieuwe start-up huurders tot 1 juni voucherpakket weg

Bij aangaan van een huurovereenkomst voor een vol jaar biedt Greenhouse nieuwe huurders tot 1 juni 2012 een voucherpakket aan! Het voucherpakket bestaat uit de volgende, voor het startend van een EMT-gerelateerde onderneming onmisbare elementen:
 
  • 250 gratis koppen koffie
  • 3 gecaterde zakenlunches in de representatieve Greenhouse vergaderzaal voor maximaal 6 personen (vrij op te nemen in de vorm van 18 eenpersoons lunchvouchers).
  • 3 adviesvouchers voor gratis adviesgesprekken met experts op gebied van:
             - Bedrijfskunde
             - Octrooizaken
             - Juridische zaken
             - Fiscale zaken
             - Accountancy
             - Subsidiezaken
 

Het aantal nu nog beschikbare units in 2012 is beperkt, dus meld u snel als u interesse heeft. Zie het overzicht van de kantoorunits in de bijlage.

Voor inhoudelijke details verwijzen we graag naar de folder Greenhouse. Kijk voor de folder van Greenhouse in de bijlage.

De faciliteit is uitsluitend bedoeld voor start-ups in het werkveld Energie en Milieutechnologie. Bent u, of kent u een dergelijke start-up dan kunt u contact met Greenhouse opnemen voor meer informatie en een afspraak maken om een kijkje te komen nemen. Daarnaast staat Greenhouse open voor het aangaan van relaties met facilitators die zich als partner willen associƫren met Greenhouse, en bijvoorbeeld eens per maand een spreekuur willen verzorgen voor de start-ups of op een andere manier hun expertise ter beschikking willen stellen aan de ondernemingen in Greenhouse.

De top 5 redenen waarom een EMT start-up zich in Greenhouse wil vestigen?

  1. Energieke omgeving met alleen maar andere start-ups in het EMT-veld.
  2. Zeer professionele kantooruitstraling op een beveiligd industrieel park waar je graag investeerders, klanten en partners ontvangt.
  3. Aangrenzend aan de kantoorunits is in het zelfde pandindustriƫle werkruimte beschikbaar voor bouwen van prototypen, realiseren van testopstellingen en onderhoud/werkplaatsruimte.
  4. Maandelijks een in-house evenementen met wisselende deelnemers, ook van andere IPKW-bewoners, en EMT en aanverwante bedrijven van binnen en buiten Arnhem.
  5. Directe aansluiting op het uitgebreide kiEMT-netwerk via de Incubatormanager.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Raymond Bosch, incubatormanager Greenhouse 06-27085576

< back