Nieuwe foto expositie van Deconstructie Art in restaurant de Waard

Vanaf vandaag hangen er foto’s van kunstenaar Geert Spekken van Deconstruction Art in restaurant de Waard op IPKW. Kijk op een andere manier naar losse onderdelen van apparaten. Samengevoegd hebben onderdelen een belangrijke functie, los van elkaar is het kunst! Haarscherpe foto’s van o.a. een uit elkaar gehaalde koffiemolen, ventilator en scheerapparaat geven de schoonheid weer van techniek en creatie. Share the joy of deconstruction – the parts will set you free!

Kom kijken tijdens de Open Dag

Benieuwd? Kom op zaterdag 1 oktober van 10.00 – 17.00 naar de Open Dag van IPKW + INNOVATE + Techniekdag deze innovatieve en gedetailleerde foto’s bewonderen. IPKW’ers kunnen uiteraard tijdens de lunch de expositie nu al bekijken.

Over de expositie

Op zoek naar verborgen schoonheid haalt Geert Spekken dingen uit elkaar. Dingen die daarom vragen, omdat ze na een lang leven van dienstbaarheid klaar zijn om het aardse achter zich te laten. De deconstructie gebeurt altijd met eerbied voor de ziel van het ding, die Geert al doende ontdekt en bevrijdt. Als dank voor die verlossing inspireert het ding Geert met zijn laatste ademtocht tot een gedachte die anders nooit had bestaan en een verhaal dat best waar zou kunnen zijn. De gedachte en het stoffelijk overschot van het ding worden vereeuwigd in een fotografisch grafmonument, dat samen met het mogelijk ware verhaal achter het ding te bewonderen is op de website: DeconstructionArt.com.

< back