De ruimte voor uw toekomstplannen

vernieuwend, duurzaam en industrieel ondernemen op IPKW

 

Wij ontwikkelen de ruimte voor uw toekomstplannen. Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is de perfecte vestigingsplaats voor energie-intensieve ondernemingen met oog voor duurzaamheid.

IPKW werkt nauw samen met de gemeente Arnhem. In tegenstelling tot de meer gevestigde industrieparken creëren wij bedrijfsruimte vanuit het perspectief van onze klanten. Dankzij deze strategie is IPKW uitgegroeid tot een succesvol en vooruitstrevend park.

Faciliteiten
Naast de uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk zijn de collectieve facilitaire voorzieningen een absoluut voordeel voor elke ondernemer die zich op het bedrijventerrein vestigt.

Voor zowel personen als goederen is de bereikbaarheid van het park via weg, water en lucht optimaal. Het park is omsloten door een hek en wordt 24/7 bewaakt. Daarbij heeft het bedrijvenpark een milieucategorie 5 status.

Met deze gunstige voorwaarden bieden wij alle ondernemers die willen (blijven) groeien en innoveren dé ruimte om optimaal te ondernemen. Sterker nog: groei en innovatie zijn de belangrijkste drijfveren bij de ontwikkeling van het park.

De dynamiek van uw bedrijf blijft, nu en in de toekomst, centraal staan bij de evolutie van ons park. Zo creëren wij met en voor elkaar een garantie voor de toekomst.

< terug